promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége Kocsis Lilkó Exatlonjának?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kocsis Lilkó megsérült, Suti András pedig eltűnt.

A Nemzetek Csatája reggelén arra keltek a Bajnokok, hogy csapattársuk, Suti András eltűnt. Szobatársa elmondása szerint a táncos annyira rosszul volt az éjszaka, hogy el kellett vinni őt a Villából.

A mexikóiak ellen vívott Nemzetek Viadala után a dominikaiakkal kellett megküzdenie a magyaroknak a Nemzetek Csatájában. Persze mint tudjuk, a kedd este látott mérkőzést előbb vették fel, mint kétnapos Viadalt, ezért is kellett Kocsis Lilkót bújtatni a mexikói válogatott elleni összecsapások alatt. Hiszen ahogy arról részletesen beszámoltunk, a Bajnok nem vett részt a Nemzetek Viadalán, de azokon a képeken, amelyeken még látható volt, ki lehetett szúrni, hogy be van kötve a keze.

Mind ez idáig talány volt, hogy Lilkó hogyan sérült meg, de a kedd esti adásban ennek a körülményeit is láthattuk.

Persze az továbbra is jó kérdés, hogy ha egyébként is úgy vannak megszervezve a nemzetközi mérkőzések, hogy először a dominikaiakkal, majd a mexikóiakkal vívott küzdelmet veszik fel, akkor a TV-ben miért kell más sorrendben leadni. Lilkó nem tudja, hogyan lesz ezután, bízik benne, hogy a sérülése nem olyan komoly, hogy emiatt ne tudná folytatni a versenyt.

Az ugyancsak tét nélküli Nemzetek Csatáján egy szoros küzdelem után végül a magyar csapat nyert, majd a dominikai csapat kapitánya felajánlotta, hogy rendezzenek egy visszavágót. Természetesen mindenki meglepődött, hiszen nyilván nem így volt előre kitalálva. Nem baj, addig is, amíg ilyen sokáig húzzák, legalább van a TV2-nek egy műsora, amit néznek az emberek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás