promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az új Fűrész előzetese: Samuel L. Jacksonra brutális halál vár?
Borítókép:  Samuel L. Jackson a Spirál: Fűrész hagyatéka című filmben / via imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chris Rock feléleszti a hátborzongató Fűrész-szériát, ráadásul Samuel L. Jackson is vele tart a Spirál: Fűrész hagyatéka című horrorfilmben.

2004-ben indult a brutális Fűrész-széria, amit sokan egyenesen „gyilokpornó”-nak titulálnak, hiszen az áldozatok a lehető legkegyetlenebb, legfelkavaróbb módon halnak meg az alkotásokban. 2010-ben bemutatták az utolsó, hetedik részt, ami nagyjából lezárta a cselekményt, majd négy évvel ezelőtt a Fűrész: Újra játékban cím horrorral próbálták feléleszteni a filmszériát, csak nem jártak sikerrel – de itt még nincs vége a történetnek.

A komikusként ismert Chris Rock (Nagyfiúk 1-2, Csontdaráló) ötlete alapján hamarosan bemutatják a Spirál: Fűrész hagyatéka című, izgalmasnak és félelmetesnek ígérkező alkotást, amiben Samuel L. Jackson alakítja a színész apját. Nagyon úgy néz ki, hogy a május 14-én érkező filmben valaki a rendőröket megcélozva utánozza a hírhedt Fűrész-gyilkost, szóval felkészülhetünk egy kis borzongásra.

A szériából három részt is rendező Darren Lynn Bousman készítette az új művet, ami a most megjelent előzetes alapján tökéletesen fogja hozni a már jól ismert hangulatot, ráadásul itt is lesz pár meghökkentően beteg csapda – sőt, úgy tűnik, hogy még Samuel L. Jackson is pórul jár, szóval könnyen lehet, hogy lelőtték az alkotás egyik kulcs jelenetét (18+):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás