promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: Vin Diesel lett Hollywood legveszélyesebb sofőrje, elképesztően sok kocsit zúzott szét
Borítókép:  Vin Diesel / Matt Kennedy / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Halálos iramban-szériának köszönhetően Vin Diesel rengeteg kocsit tett tönkre, így hivatalosan is ő lett Hollywood legveszélyesebb sofőrje.

Vin Diesel a hosszú, sikeres pályafutása alatt számtalan akciófilmben szerepelt, amiknek köszönhetően most egy egészen érdekes „elismerésben” részesült, ugyanis egy angol honlap kutatása szerint ő Hollywood legveszélyesebb, legtöbb járművet szétzúzó sofőrje – legalábbis filmen. Ez mondjuk a Halálos iramban-széria láttán nem is annyira meglepő, a konkrét számok viszont már annál inkább.

Vin Diesel összesen 61 közlekedési eszközt tett tönkre a filmjeiben, és külön érdekesség, hogy ebből 30-at a Halálos iramban: Ötödik sebesség azon jelenetének köszönhet, amiben egy hatalmas széfet húz végig a városon, köz- és magántulajdont nem kímélve.

Csupán egyetlen kocsival maradt le tőle Bruce Willis, akinek az utóbbi négy évtizedben 60 járművet sikerült tönkretennie a nagyvásznon. A Mátrix – Újratöltve és a Transformers 3. című filmekben történt amúgy a legnagyobb zúzás, így nem meglepő, hogy Keanu Reeves is előkelő helyen szerepel a listán, amit itt lehet megtekinteni:

10. Dwayne Johnson: 18

9. Tom Cruise: 19

8. Nicolas Cage: 22

7. Daniel Craig: 24

6. Tom Hardy: 29

5. Keanu Reeves: 30

4. Matt Damon: 35

3. Arnold Schwarzenegger: 52

2. Bruce Willis: 60

1. Vin Diesel: 61

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás