promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon: a magyarok rommá verték a világ legjobbjainak számító mexikói válogatottat
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nemzetek Viadala első fordulóját megnyerték a magyarok. De jön a visszavágó, ahol még bármi megtörténhet.

Csütörtökön kezdődött a Nemzetek Viadala az Exatlon Hungary-ben. A Kihívók és a Bajnokok egy csapattá váltak, és össze kellett rakniuk egy válogatottat. Végül úgy döntöttek, hogy a Kőnig Anna, Buzás Dorottya, Kurtán Adél, Somhegyi Krisztián, Herczeg-Kis Bálint, és Wald Ákos állnak ki a világ legjobbjainak számító mexikói csapat ellen.

Érdekesség, hogy a mexikóiak jelenleg egy ”Allstar” Exatlont vívnak, ami azt jelenti, hogy az elmúlt évek legjobb exatlonistái újra összegyűltek, és közülük kerül majd ki az abszolút győztes. Ki tudja, lehet, hogy a harmadik széria után a magyarországi Exatlon is egy hasonló versenyt indít, amiben újra ringbe szállnak az az eddigi legjobbak.

A Nemzetek Viadala egy olyan tét nélküli mérkőzés, aminek semmi jelentősége sincs a magyarok versenyét tekintve, de azért mégis jó nézni a hazai csapatot, ahogy kiállnak egy másik ország válogatottja ellen; és bár a barátságos viadal alatt ugyan nem rágjuk le tövig a körmeinket, de lélekben azért mégiscsak támogatjuk a mieinket, és legbelül talán még az is szurkol a magyaroknak, akit egyébként teljesen hidegen hagy a műsor.

Az első fordulót 10-6-ra a magyar csapat nyerte meg, de még semmi sem dőlt el. Ezt a győzelmet meg is kell védeniük. Péntek este jön a visszavágó, és ha a második fordulóban esetleg a mexikóiak nyernek, akkor egy mindent eldöntő mérkőzésben dől el, hogy ki a legjobb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás