promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
INNA és Steve Aoki is berobbantja a hangfalakat
Borítókép:  INNA offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég sok említésre méltó újdonság jelent meg mostanában, akik között ott van Birdy, és Tom Gregory is.

INNA – Flashbacks

A román származású szupersztár szerzeménye, a tavaly novemberben megjelent, hetedik stúdióalbumon, a „Heartbreaker” című lemezen kapott helyet, és az egyik írója ezúttal is maga az énekesnő. A popdíva mellett ezúttal Lucia Luca dolgozott, a producerelésért pedig Sebastian Barac, Marcel Botezan és David Ciente felelt.

Tom Gregory – River

A Fingertips, a Never Let Me Down & Rather Be You  2020-as elképesztő sikerei után ez a szimpatikus angol fiatal még tudja tetézni az elddig felhalmozott sok-sok millió streamet! Új kislemeze, a River a tehetséges brit dalszerző, Jamie Scott együttműködésével jött létre. Tom már jóideje rajongott érte, így nem meglepő, hogy gyorsan egy hullámhosszra kerültek a stúdióban.

Steve Aoki & Kiiara - Used To Be (feat. Wiz Khalifa)

A trió, aki biztosan be fogja robbantani a bulit, bár inkább csak az elejét, mert a Used To Be agykikapcsolósan chilles lett. Steve Aoki ezúttal Kiiara és Wiz Khalifa oldalán alkotott.

Birdy - Deepest Lonely

Újabb dalt villant meg április 30-án megjelenő „Young Heart” című albumáról Birdy. Az énekesnő „Deepest Lonely” című szerzeménye egy újabb képet fest a közelgő lemezről, ami egy merőben új művészi irányt mutat. Birdy mindössze 15 éves volt, amikor „Skinny Love” című slágerével az egész világ megismerte nevét. A dal óriási siker volt. A fiatal előadó itt nem állt meg, sorra jelentkezett olya jobbnál jobb kiadványokkal, mint a „Wings” vagy a „People Help The People”.

Az énekesnő 2011-ben adta ki első stúdióalbumát, amely a rajongók és a szakma elismerését egyaránt kivívta. Birdyvel már a Szigeten is találkozhatott a magyar közönség, és remélhetőleg hamarosan viszontláthatjuk majd.

Sketchy Bongo.-The Moment Ft (Emtee & Jimmy Navis)

Sketchy Bongo a nyár egy kis szeletét hozza el nekünk, akinek a dalában a latin groove az afrikai basszussal találkozik. A dél-afrikai származású producer olyan művészekkel dolgozott már együtt, mint AKA, Da Les, Shekhinah vagy Aewon Wolf.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás