promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy ágyban találták az Exatlon két versenyzőjét, miközben Berki Krisztiánnak nem lehet többé gyereke?
Borítókép:  Forras: Velvet.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezen a héten sem maradtunk váratlan és megdöbbentő események nélkül. Most megtudhatod, melyek voltak a hét legolvasottabb cikkei. 

 

 

A március harmadik hete is bővelkedett nagy bejelentésekben, villantásokban és megannyi érdekességben, amit a nagyvilág hozott el számunkra.

Íme a hat legtöbb olvasót bevonzó cikkünk:

Az Exatlon csütörtök esti adásából kimaradt ugyan, de Ferenc Vivi és Kőnig Anna a verseny után egy ágyban kötöttek ki. Most megnézheted mi történt!

cikkből kiderül.

[[cikk1]] 

Kiderült a Life TV-n futó "Van életünk" című műsorból, hogy Berki Krisztán teljesen a padlóra került, miután egy orvosi látogatást követően megtudta, hogy a spermaszáma a nullával egyenlő, így komoly veszélybe került, hogy Mazsival bármikor is gyermekük születik. 

[[cikk2]] 

Megtudhattad azt is, hogy melyik híres színész érkezik majd az RTL Klub-on futó "Mi kis falunk" című sikersorozatba. Az biztos, hogy az új szereplő szövevényes mondatokkal fogja majd behálózni Pajkaszeget.

[[cikk3]] 

Ezen a héten is befutott egy Kvíz a hat legolvasottabb cikk közé. Arra voltunk kiváncsiak, hogy mennyire ismered a régi magyar kifejezéseket. Ezek azok a szavak és kifejezések, amelyekkel zavarba lehet hozni minket, amelyekkel komoly zavart lehet okozni az erőnkben. Nézd meg, hogy Te mennyire van profi ezekben. 

[[cikk4]] 

Gelencsér Tímea, az Exatlon Hungary riportere kalóztámadás áldozata lett Dominikán. A férfi fegyvert szegezett a Timi tokának, amiről a korábbi szépségkirálynő egy Instagram képet is posztolt. 

[[cikk5]] 

Az Exatlon Hungary hétfői adása után a kihívók játékosa, Szente Gréti eszméletlen kijelentést tett a bajnokok egyik játékosára. A kékek alaposan kibeszélték a bajnokokat a villába visszaérve. 

[[cikk6]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás