promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Erika visszatért az RTL Klub képernyőjére
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Cápák között-ben tért vissza az RTL Klubra a Barátok közt korábbi színésznője, Szabó Erika, aki testvérével együtt állt a befektetők elé.

Az ötödik adásban is négy pitch hangzott el a Cápák előtt. Elsőként Zullinger Gizella, a Bujtsy, memóriahabos szőrmebútorok megálmodója mutatkozott be. Lakatos István és Balogh Péter a stúdióban kipróbálta ugyan a puha bútordarabokat, de a vállalkozó ajánlatát (16 millió forintért 6%) végül mindegyik Cápa elutasította.

A második Kishal egy ötlettel, de cég nélkül állt a befektetők elé. A fiatal Bellon Gergely, KRESZ-Suli elnevezésű applikációját ismertette, melynek célja a digitalizált, interaktív KRESZ-oktatás. 5 millió forintért 10%-os üzletrészt ajánlott fel a Cápáknak, de csak egy ragadozó harapott rá az eredetileg agrármérnök vállalkozó ajánlatára. Lakatos István, némi tárgyalást követően, végül 51%-os tulajdonrészért cserébe 5 millió forinttal szállt be a létrejövő cégbe.

Szabó Erika, a Barátok közt korábbi színésznője öccsével, Józseffel érkezett a Cápák elé. Simple On You nevű cégükbe befektetőt kerestek, hogy egyedi ruházati termékeik gyártását új szintre emelhessék. 15 millió forintért érkeztek, amiért 10%-os üzletrészt ajánlottak fel. Az üzleti vállalkozás gondolatát egy szomorú családi tragédia előzte meg: a testvérek másfél éve vesztették el édesapjukat, aki mindig is saját vállalkozásról álmodott. Végül nem ő, hanem gyermekei teljesítik be ezt az álmot. Ruházati termékeikre egyedi mintával idézetek, versrészletek kerülnek, így a divaton túl a kultúrát is népszerűsíteni tudják. A Cápák együttérezve hívták fel a testvérpár figyelmét, hogy ehhez a vállalkozáshoz valójában nincs szükségük befektetőre, mert saját maguknak is képesek lesznek előteremteni azt az összeget, amire szükségük van.

Szalay József, az Anjuna Ice Pops - pálcikás jégkrémeket gyártó cég tulajdonosa, finom termékeivel etette meg a Cápákat, de 50 milliós ajánlatát, amiért 5% üzletrészt adott volna egy befektetőnek, nem valósult meg. A kalandos történeteit megosztó fiatal vállalkozóban Balogh Levente egykori önmagára ismert, tett is egy ajánlatot 25 millió forintért, amiért 10%-ot kért volna, ha egy másik Cápa is társul mellé. A befektetők azonban sorra szálltak ki a fagyi-bizniszből, így a Kishalnak egyedül kell szembenéznie a mélyvízzel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás