promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy ágyban találták az Exatlon két versenyzőjét, kivágták az adásból
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ferenc Vivi és Kőnig Anna egy ágyban kötött ki, de kivágták az adásból. Most megnézheted!

Csütörtökön került sor az Exatlon Hungary e heti Végjátékára, amit a Kihívók nyertek meg. Ez azt jelenti, hogy pénteken Bajnok női párbajt láthatunk. Mivel Lencsés Luca a leggyengébb statisztikájú női versenyző, így ő biztosan futni fog a versenyben maradásért, de hogy ki lesz az ellenfele, azt Somhegyi Krisztiánnak kell eldöntenie.

Mivel Tóth Janka még mindig betegeskedik, ezért őt nem küldheti párbajra; Halász Vivien pedig még védettséget élvez, mivel csak nemrég érkezett a műsorba. Krisztiánnak ezért Kocsis Lilkó és Ujvári Iza között kell választania, de azt már most sejteni lehet, hogy kire esik majd a választás.

A Bajnokok a futamok után többek között a Kihívók nagyképűségéről is beszéltek, ugyanis Kővári Viktor a győztes futama után kifigurázta Virág Andrást, aki minden győzelmét pörgőrúgással szokott megünnepelni.

A Bajnok szerint teljesen érthetetlen és szükségtelen ez a nagyképűség, de azt tervezi, hogy a következő alkalommal, amikor megveri Viktort, megmutatja neki, hogy kell rendesen csinálni ezt a rúgást.

Kaptunk egy újabb kimaradt jelenetet is: Kőnig Anna egyedi ébresztésben részesítette Ferenc Vivit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás