promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: jön a Csizmás, a kandúr folytatása, ráadásul nem akármilyen történettel
Borítókép:  Csizmás, a kandúr / Pacific Data Images / DreamWorks / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Shrek-széria legcukibb szereplője, Csizmás, a kandúr 11 év után végre megkapja második saját filmjét, ami ráadásul nagyon izgalmas történettel rendelkezik.

A 2004-es Shrek 2-ben ismerhette meg a közönség Csizmás, a kandúr zseniális karakterét és elképesztően cuki, könyörgő tekintetét. Az eredetileg Antonio Banderas hangján megszólaló animált figura hamar igazi közönségkedvenc lett, majd 2011-ben saját filmet is kapott, ami óriási sikert ért el, a kitartó rajongók pedig valószínűleg azóta is várják a folytatást – de már nem sokáig.

Bejelentették, hogy 2022. szeptember 23-án érkezik a Csizmás, a kandúr második része, amiben hősünk egy epikus kalandon vesz részt, hogy megtalálja az Utolsó kívánságot, ugyanis a kilenc életéből már nyolcat elhasznált, és ez az egyetlen esélye, hogy ismét „feltöltődjön”.

Az alkotást a Croodék: Egy új kor című mese készítője, Joel Crawford fogja rendezni, ráadásul még Antonio Banderas is visszatér, bár ebből a hazai közönség szinte semmit sem fog érzékelni. A Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság a DreamWorks stúdió egyik legfontosabb projektje lesz, bár az még kérdéses, hogy a közönséget 11 év után mennyire érdekli még a szupercuki macsek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás