promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon: egymás ellen fordultak a Kihívók
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Viharfelhők gyülekeznek a Kihívók felett. Móricz Dániel fejéből ömlött a vér. Izgalmas és eseménydús volt az Exatlon Hungary szerdai adása.

Szerdán ismét dupla tétért küzdöttek a Kihívók és a Bajnokok. A játék elején a kékek jócskán elhúztak a pirosaktól, Virág Andrást annyira rosszul érintette a vereség, hogy még az ellenfelét sem tisztelte meg azzal, hogy kezet fogjon vele a futam után.

Később a Kihívók egyik legjobb játékosa, Buzás Dóri nagyon meglepte a csapattársait, és a nézőket is, ugyanis még sosem fordult elő vele, hogy ennyire sokat hibázott volna a futama során, és ennyire lemaradt volna az ellenfelétől. Dóri nem is tudott aztán megszólalni, könnyeivel küszködött Gelencsér Timi mellett.

A szerdai adás utolsó futamát Wald Ákos és Móricz Dániel futotta, utóbbi komoly fejsérülést szenvedett a verseny közben. Az orvosnak muszáj volt ellátnia a sebét, amiből ömlött a vér.

Miután megnyerték a játékot, a Kihívók éltek a Nagy Edzés lehetőségével, és egy kiadós csapatmozgással zárták a napot. Aztán olyan történt, amire eddig még nem volt példa: a Kihívók egymás ellen fordultak, és egymás ellen versenyeztek. A játékot pedig Buzás Dóri vezette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás