promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sigourney Weaver 42 év után elárulta, melyik a kedvenc Alien-filmje
Borítókép:  Ellen Ripley szerepében Sigourney Weaver / Twentieth Century Fox Pictures / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sigourney Weaver már négy Alien-filmben is megküzdött a kegyetlen xenomorphokkal, és most végre elmondta, hogy melyik alkotás a kedvence mind közül.

1979-ben mutatták be Ridley Scott Alien – A nyolcadik utas: a Halál című horror/sci-fijét, amiben Sigourney Weaver alakította a brutális, űrbéli szörnyeteggel szembenéző főhőst, Ellen Ripley-t. A világhírű színésznő eddig összesen négy alkalommal testesítette meg a kalandos életű, ikonikus karaktert, de van egy rész, ami igazán közel áll a szívéhez.

Sigourney Weaver elárulta, hogy az Alien-széria 1986-os második része, A bolygó neve: Halál a kedvence, ugyanis szerinte abban kapta a legjobb történetet Ellen Ripley, hiszen a rendező/író, James Cameron (Terminátor, Titanic, Avatar) zseniálisan tudta építeni a cselekményt.

Ez a választás lehet, hogy sokakat meglepett, hiszen nem mindenkinek jön be, hogy James Cameron telerakta látványos akciójelenetekkel, meg helyenként mókás beszólásokkal a saját folytatását, így többen is Ridley Scott eredeti alkotását preferálják, ami konkrétan egy nyomasztó túlélő horror. Bármelyik is legyen a kedvencünk, egy dolog biztos: Sigourney Weaver remek alakítást nyújt mindegyik részben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás