promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eddie Murphy máris az Amerikába jöttem 3-on dolgozik?
Borítókép:  Eddie Murphy az Amerikába jöttem 2 című filmben / via vox.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A vegyes kritikák ellenére hatalmas siker az Amerikába jöttem 2, Eddie Murphy pedig most elárulta, hogy máris felmerült a folytatás ötlete, ráadásul ha minden jól megy, nem kell megint 33 évet várnunk.

Pár nappal ezelőtt mutatták be a legendás Amerikába jöttem második részét, amiben Eddie Murphy 33 hosszú esztendő után ismét Akeem herceg bőrébe bújt. A várva várt alkotás eléggé megosztotta a közönséget, hiszen míg egyesek imádták a nosztalgikus komédiát, mások teljesen kiakadtak, hogy nyomába se ér az 1988-as klasszikusnak. Ettől függetlenül az Amerikába jöttem 2 lett az utóbbi egy év legnézettebb streaming-filmje, így természetesen rögtön szóba került a folytatás lehetősége.

Eddie Murphy elárulta, hogy máris van egy ötletük az Amerikába jöttem 3-ra, de sajnos még legalább 16 évet kell várnunk rá, ugyanis a világsztár szerint most kivételesen nem működne az a módszert, hogy 75 évesre maszkírozzák őt, hanem ténylegesen annyinak is kell lennie.

A színész nem fejtette ki, hogy ez konkrétan miért szükséges, de valójában nem meglepő, hogy erre a döntésre jutott: régebben sokat panaszkodott arra, hogy mennyire megterhelő számára hosszú órákon keresztül a sminkelőszékben ülni, csak azért, hogy plusz egy szerepben mókázzon.

Persze még egyáltalán nem biztos, hogy az Amerikába jöttem 3-ból lesz is valami, hiszen az is lehet, hogy Eddie Murphy csak hülyéskedett, mikor ezt mondta. A rajongók jó eséllyel szívesen elkalandoznának vele újra Zamundába vagy New Yorkba, a lényeg, hogy ismét lássuk régi kedvenceinket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás