promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét világsztárok dolgozták fel a The Beatles egykori tagjának dalait
Borítókép:  Universal Music
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Paul McCartney dalait eddig olyan sztárok dolgozták fel, mint Billie Eilish, a U2, vagy Dave Grohl.

Paul McCartney tavaly decemberben jelentette meg szólólemez-trilógiájának harmadik részét, kereken 50 évvel első önálló albuma után. Saját maga írta és játszotta fel az összes dalt, csakúgy, mint a trilógia két korábbi részénél.

Ő persze ismét nem elégedett meg ennyivel: felkért egy csapat zenészt - régi és új ismerősöket - hogy dolgozzák fel, vagy gondolják újra a McCartney III dalait.

Az Imagined-verzió közreműködői között megtaláljuk St. Vincentet, Becket, Josh Homme-t, Damon Albarnt, Anderson .Paakot, Phoebe Bridgerst, a Khruangbint, Blood Orange-et, EOB-t, valamint 3D RDN-t is a Massive Attackből. Velük bővül tehát tovább a már egyébként is terjedelmes lista.

Paul McCartney dalait olyan előadók és zenekarok dolgozták fel, mint Billie Eilish, Dave Grohl, Harry Styles, a Coldplay, a The Cure, U2, Guns N’ Roses, vagy az Earth Wind & Fire, csak hogy néhányat említsünk közülük.

A McCartney III Imagined ismét megmutatja a The Beatles egykori tagjának egyedülálló hatását a kortárs könnyűzenére – ennek ékes példája egyébként az is, hogy a Yesterday a világ legtöbbször feldolgozott dala.

Az április 16-án megjelenő lemez első előfutára már tesztelhető, ami nem más, mint a The Kiss Of Venus, Dominic Fike átiratában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás