promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Apáca elbújhat: A Gonosz halott rendezője hozza nekünk az év legparább horrorfilmjét – előzetes
Borítókép:  The Unholy / via geektyrant.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A The Unholy című horrorban Jeffrey Dean Morgan próbál rájönni arra, hogy egy lány vajon tényleg képes csodákat tenni, vagy igazából gonosz erők munkálkodnak a háttérben.

A Gonosz halott zseniális készítője, Sam Raimi a producere a The Unholy című hátborzongató alkotásnak, amit érdekes módon az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg, illetve A Vadász és a Jégkirálynő forgatókönyvírója, Evan Spiliotopoulos rendezett. Viszont úgy tűnik, hogy nem kell aggódni, ugyanis az első rövid kedvcsináló alapján könnyen lehet, hogy ezen a filmen fogunk idén a legjobban rettegni.

A The Unholy (vagyis szabad fordításban: A szentségtelen) című horror középpontjában egy fiatal, halláskárosult lány áll, akit meglátogat a Szűz Mária, ennek hatására pedig nem csupán meggyógyul, de másokat is képes lesz utána gyógyítani. A csodatételek nagy port kavarnak, ezért egy újságíró próbál választ találni a rejtélyes jelenségre, de hamar kiderül, hogy valószínűleg nem a Szűz Mária áll a jócselekedetek mögött, hanem egy rettenetesen gonosz entitás, akinek szörnyű tervei vannak.

A főszerepben a The Walking Deadből ismert Jeffrey Dean Morgant láthatjuk, az első előzetes pedig nem csupán arról árulkodik, hogy egy nagyon félelmetes művet fogunk kapni, de még Az apáca című horrorfilmet is megidézi, így jó eséllyel tényleg megkaphatjuk az év legparább filmjét.

A The Unholy április 2-án érkezik az amerikai mozikba, és mivel a Sony készítette, így jó eséllyel itthon is hamarosan bemutatásra kerül. Itt lehet megnézni az előzetesét, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás