promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balázs Pali egy bányában vállalt munkát?
Borítókép:  BEOL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megjelent Balázs Pali legújabb szerzeménye, amelyben fontos üzenetet ad át az embereknek.

Csak úgy, mint a legtöbb embernek, Balázs Palinak is felfordult az élete a pandémia miatt. A kétszeres Fonogram-díjas énekes most új dallal jelentkezett, amelyhez élete legkülönlegesebb klipjét készítette el.

„Számomra soha nem volt megalázó a nehéz fizikai munka (...) Kétkezi munkás családból származom, ahol természetes volt, hogy mindent saját magunk, önerőből végeztünk el. Szükség is volt a jó fizikumra, hogy a ház körül rend legyen, és az életünk működjön. Ezt a hitvallást öntöttük most képi formába életem legkülönlegesebb videoklipjéhez”

- nyilatkozott Balázs Pali a Divatmagazin.hu-nak.

A Veled még egyszer megpróbálnám című dal klipje egy bányász mindennapjait mutatja be, aki egy szerelmi csalódáson megy keresztül. Az énekes elmondása szerint a rajongói 24 éve nem láthatták ilyen környezetben, úgyhogy egy különleges élményre számíthatnak azok, akik meghallgatják a dalt, és megnézik a kisfilmet.

„Töredelmesen bevallom, lelkileg nagyon megviselt ez a különleges és egyben nyomasztó forgatási környezet, utána még napokig a hatása alatt voltam”

- fogalmazott Pali.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás