promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bödörék egy minisorozatnak készült? - a TV2 megint hülyének nézi az embereket
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2-nek fáj beismerni, hogy a kutyát sem érdekelte a Bödörék című sorozat, ezért inkább azt hazudják, hogy eredetileg is 6 részesre tervezték.

Van, aki még emlékszik a Bödörék című sorozatra? Tudjátok, az az a hitvány széria, aminek első részét több mint 1 millió 200 ezer ember nézte, aztán mikor szeptemberben műsorra tűzték a következő epizódokat, már jelentősen visszaesett a nézettsége.

A hatodik epizódra aztán a sorozat nézettsége teljesen beesett a béka s*gge alá, így a TV2 jobbnak látta, ha nem erőltetik tovább azt, ami nem megy. A legutóbb leadott epizód ugyebár ott ért véget, hogy Szőke Zoltán karaktere magához tért az intenzív osztályon. Ez egy olyan epizód lezárás volt, ami után a kitartó és hűséges, de maroknyi rajongótábor még inkább várta a folytatást, amit aztán nem adtak le.

Teljesen nyilvánvaló volt eddig, hogy a nézettségi bukás miatt vették le a képernyőről a Bödör család idióta kalandjait, de most a TV2 programigazgatója egy olyan magyarázattal állt elő, amiről egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy sírjunk, vagy nevessünk rajta.

Fischer Gábor a SorozatWiki-nek adott egy évértékelő interjút, amiben azt merte mondani, hogy a Bödörék-et eredetileg is egy 6 részes minisorozatra tervezték. Feltevődik a kérdés, hogy

tényleg ennyire hülyének nézi az embereket?

Aki nem követte a sorozatot, de belenéz a 6. epizód végébe, látja, hogy ez nem egy minisorozat záróepizódja, hanem egy ütős lezárása egy résznek, ami után a néző izgatottan várja a folytatást. Úgy tűnik, Fischer Gábor azt hiszi, hogy az emberek is annyira ostobák, mint a Bödörék szereplői, és egy ilyen gyenge magyarázkodással leplezni tudja a szörnyű igazságot, amivel a TV2 egyszerűen nem akar szembenézni és elfogadni, hogy a kutyát sem érdekelte az az értékelhetetlen förtelem, amit Radnai Márkék hánytak ki magukból.

De az is lehet, hogy Radnaiék ennyire nem értenek ahhoz, hogyan kell egy 6 részes minisorozatot felépíteni és lezárni úgy, hogy az tényleg egy kerek egész legyen. Bárhogy is legyen, a TV2 ezt már soha sem fogja lemosni magáról, főleg egy olyan magyarázkodás után, amit alább olvashattok.

„A Bödörék első epizódjának ilyen mértékű sikere jól mutatja, hogy a TV2 Csoport programing, kommunikációs és marketing részlegei mennyire jól együtt tudnak dolgozni. Ha őszinték akarunk lenni, akkor a nyitó epizódok nézettsége mindig ezektől függ. 2019-ban prezentálták nekünk a produkció koncepcióját, mely egy minisorozat lett volna. Láttunk benne fantáziát és a kezdeti nézettség ezt is igazolta. A konkurensünkkel szemben a heti fikciós sorozatok terén lépéshátrányban lévő TV2-nek jó lecke, hogy fontos a programing és a kommunikáció, de sokkal több energiát kell belerakni a hosszútávú sztorivezetésbe. Még akkor is, ha csak miniszériát tervezünk. A Bödörék premierje valójában későbbre volt tervezve, így nálunk nem arról volt szó, hogy váratlanul, egy epizód után levettük, hanem előre hoztuk a bemutatóját. Azt gondoltuk, hogy kevesebb tévéműsor között nagyobb figyelmet tud kapni, ami maximálisan be is jött. Az előbb említett problémák miatt és a nagyobb versenyben azonban ősszel már csökkent a nézettsége, így maradtunk annál a 6 részes minisorozatnál, amit eredetileg is terveztünk. A jövőben a heti és napi sorozatoknál is új irányba szeretnénk menni és olyat mutatni, amit a nézők még nem láttak”

- fogalmazott Fischer Gábor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás