Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

 Aki bújt, aki nem: titokban leforgatták a horrorszéria új, eddigi legfélelmetesebb részét

Aki bújt, aki nem: titokban leforgatták a horrorszéria új, eddigi legfélelmetesebb részét

Zene, Film & Kultúra

Aki bújt, aki nem: titokban leforgatták a horrorszéria új, eddigi legfélelmetesebb részét

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:38

Visszatér a Creeper, ugyanis jön az Aki bújt, aki nem negyedik része, ami kicsit újrakezdi, és jóval félelmetesebbé teszi a népszerű horrorszériát.

2001-ben mutatták be az Aki bújt, aki nem (Jeepers Creepers) című horrorfilmet, amiben megismerhettük a Creeper nevű démoni lényt, aki 23 évente teszi pokollá az emberek életét egy 23 napig tartó vadászat folyamán. Az alkotás később két folytatást is kapott, de 2017-es harmadik rész már nagyon gagyi volt – most viszont úgy tűnik, hogy új életre kel a széria, ráadásul nem akárkinek köszönhetően.

Az Iron Sky című űrnácis agymenés rendezője, Timo Vuorensola tavaly decemberben titokban leforgatta a Jeepers Creepers: Reborn (szabad fordításban Aki bújt, aki nem: Újjászületés) című horrorfilmet, ami sokkal félelmetesebbé teszi, és egyben újra is kezdi a sorozatot, ráadásul azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy új trilógiát vezessen fel, szóval a tervek szerint még jó ideig fog rémálmokat okozni nekünk a Creeper.

A történet szerint Louisiana otthont ad egy horrorfesztiválnak, amire egy fiatal pár is elmegy, de a lány furcsa víziókat kezd látni a hely múltjáról és a városi legendának számító Creeperről. Majd a rémálom valósággá válik, mikor valahogy elszabadul az ősi gonosz, és megkezdi szokásos vadászatát.

A Jeepers Creepers: Reborn elvileg ősszel érkezik, mivel még zajlanak az utómunkálatok, viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy kik szerepelnek benne, vagy hogy mennyire fog kapcsolódni az előző trilógiához – viszont elvileg ismételten Jonathan Breck alakítja majd a rettegett Creepert, így a rajongók megnyugodhatnak, és izgatottan várhatják a hátborzongató széria következő részét.

Borítókép: Creeper / via screengeek.com