promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: jön az új Superman-film – Henry Cavill helyett színes bőrű színésszel?
Borítókép:  Superman szerepében Henry Cavill / via pcforum.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

J.J. Abrams lesz az új Superman-film producere, ami elvileg teljesen újrakezdi az Acélember történetét, így sajnos már Henry Cavillre sincs szükség.

Henry Cavill a 2013-as Az acélember című Zack Snyder-filmben öltötte magára először Superman jelmezét, és rögtön a rajongók új kedvence lett, de sajnos 2017 óta nem láthattuk őt a szerepben (bár hamarosan jön Az igazság ligája rendezői változata). Hosszú ideig úgy tűnt, hogy a stúdió lecseréli őt, majd arról pletykáltak, hogy mégis visszatér, ráadásul végre elkészíti Az acélember várva várt folytatását, de most kiderült, hogy sajnos többé már nem számolhatunk vele.

Bejelentették, hogy érkezik az új Superman-film, aminek a producere J.J. Abrams (Star Wars: Az ébredő erő, Star Trek) lesz, a forgatókönyvet pedig egy elismert szerző, Ta-Nehisi Coates írja. Állítólag hamarosan elkezdik keresni az új Acélembert, mivel már nem tartanak igényt Henry Cavillre, ugyanis másik irányba szeretnék tovább vinni a karaktert, aki az új feldolgozásban minden bizonnyal színes bőrű lenne.

Ez a hír eléggé megosztotta az embereket, hiszen Henry Cavill remek Superman volt, így sokan felháborodtak, hogy elvették tőle a szerepet, viszont akadtak olyanok is, akik szerint a stúdió egészen bátor döntést hozott ezzel. Akárhogy is lesz majd, az biztos, hogy Henry Cavill megérdemelte volna, hogy méltó módon tegye le a vörös köpenyt – bár az is benne van a pakliban, hogy a fent említett film különálló projekt lesz, mint a 2019-es Joker, de egyelőre semmi megnyugtatót nem közölt ezzel kapcsolatban a Warner Bros.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás