promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az új Mortal Kombat-film előzetese: ez bitang látványos lesz! - 18+
Borítókép:  Sub-Zero / via cbr.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokáig kellett várnunk, de végre itt van a Mortal Kombat új, kőkeménynek ígérkező filmadaptációjának első előzetese, amiben végre rendes akciót is láthatunk.

A világon szinte mindenki ismeri a Mortal Kombat könyörtelen világát, hiszen játékok, filmek és többek között sorozatok is készültek belőle az utóbbi évtizedekben. A Christopher Lambert főszereplésével bemutatott 1995-ös mozifilmet máig minden idők egyik legjobb játékon alapuló alkotásának tartják – akármennyire is kérdéses a minősége –, a rajongók pedig már nagyon várják a hamarosan érkező új változatot, aminek James Wan (Démonok között, Aquaman) a producere, és állítólag nagyon durva lesz.

Végre befutott a Mortal Kombat első előzetese, amiben megtudhatjuk, hogy hőseinken múlik a Föld sorsa, ugyanis, ha nem győzik le kőkemény harcok során az ellenfeleiket, akkor nekünk annyi. A játékból jól ismert Sub-Zero, Scorpion, Jax, Liu Kang, Raiden, Sonya, Kano és többek között Shang Tsung is feltűnnek az új filmben, amiben úgy tűnik, hogy bőven lesz pár brutális összecsapás.

A rendező, Simon McQuoid elárulta, hogy nem aprózták el a dolgot, és gyomorforgató kivégzéseket láthatunk majd a műben, szóval elégedett lehet az erre vágyó közönség, hiszen ezek alapján az alkotás igazán hű lesz a meghökkentően erőszakos játékokhoz. A Mortal Kombat jelen állás szerint április 16-án érkezik az amerikai mozikba és az HBO Maxra – itt lehet megtekinteni a fent említett előzetest:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás