promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas műsorváltozás lesz a TV2-n, ami az Exatlont is nagyban érinti
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 olyan műsorváltozást jelentett be, ami érinti az Exatlon Hungary-t is, de a magyarázatnak a fele sem igaz.

A TV2 Csoport nemrég egy közleményt adott ki arról, hogy véget ér a Doktor Balaton 1. évada, és emiatt kerül le a képernyőről, de biztos forrásból tudható, hogy ez közel sem igaz. Először a TV2 közleményét olvashatjátok, majd alatta azt, ami a valóság.

„Balatonmeggyes nyugodt élete fenekestől felfordult, amikor Dr. Balla-Tóth András a kis faluba érkezett. Ám nem csak a sármos doktor, hanem a helyi vállalkozó, Leó által talált csodavíz körüli ügyletek hoztak izgalmakat a korábban nyugodt településre. A TV2 napi sorozata első évadának végéhez közeledik, és egyre több titokra derül fény. A meggyesiek úgy tűnik, még nem kapják vissza régi, nyugodt életüket, hiszen egyre nagyobb a feszültség Leó üzlete körül, az is kérdéses, mi lesz a polgármesteri székkel, mi történik Doktor Balatonnal a balul elsült meghallgatás után, s hogyan alakulnak a faluban szövődő szerelmi szálak.

A Doktor Balaton az ország egyik legkedveltebb napi sorozata lett indulása óta. Az eddig adásba került részek 13,8%-os átlag közönségarányt értek el a fő kereskedelmi célcsoportban (A18-59), és 15,1%-ot a teljes lakosság körében. Az epizódok átlagos nézőszáma 670 ezer fő a 4 évesek vagy annál idősebbek körében, amivel a sorozat a legnézettebb műsor volt a saját idősávjában.

A sorozat évadzáró epizódja február 26-án kerül képernyőre, de a rajongóknak jó hír, hogy a TV2 már dolgozik a sorozat folytatásán, ami még idén látható lesz a csatornán. Doktor Balaton búcsúja után, március 1-től így a TV2 népszerű sport-realityje, a Bajnokok és Kihívók örök harcáról szóló Exatlon Hungary korábban, 19:40-től kerül képernyőre.”

Bár a TV2-nél azt mondják, hogy a sorozat első évada a végéhez ér, a SorozatWiki rávilágított arra, hogy a sorozatból tavaly nyáron és ősszel 80 epizódot vettek fel összesen, és mind a csatornánál, mind a sorozatot gyártó ContentLab&Factorynál eddig ezt tekintették a széria 1. évadának. Így az egyetlen magyarázat a valóság elfedésére az, hogy nem akarják beismerni, hogy a rossz nézettségi számok miatt szedték ketté az évadot.

Ugyanis, ahogy mi is rendszeresen hírt adunk az elmúlt hetek nézettségi adatairól, a Doktor Balaton nézettségi folyamatosan zuhan februárban, miközben az RTL Klubon futó Keresztanyu stabilan tartja a pozícióját. Ugyanez mutatkozik meg a 6. heti adatokban is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás