promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Star Wars sztárjaival készül a Mr. és Mrs. Smith-sorozat
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Angelina Jolie, Brad Pitt, és az értelmetlen döntés mögött álló értelmes magyarázat nélkül készül el a Mr. és Mrs. Smith sorozat verziója.

Angelina Jolie és Brad Pitt első közös filmjük a Mr. és Mrs. Smith volt, ami azért tudott úgy műküdni, ahogy, mert a két színész között megvolt a kémia, és tulajdonképpen ez adta a film sava-borsát.

16 évvel a film bemutatása után az Amazon egy sorozatos reboot-ot készít a bérgyilkos házaspár történetéből - írta meg a Guardian.

A hírek szerint a széria két fő alkotója és főszereplője Phoebe Waller-Bridge és Donald Glover lesz, akik már a Solo: Egy Star Wars-történetben is ”egy párt” alkottak. Glover játszotta a fiatal Lando Calrissian-t, míg Bridge L3-37 hangját adta, és ahogy a filmben erre egyértelmű utalást is tettek, Lando és a droid között nemcsak pilóta-másodpilóta viszony volt.

Hogy azon kívül, hogy egy újabb bőrt húzzanak le erről a sztoriról, mi értelme van elkészíteni a Mr. és Mrs. Smith rebootját, senki sem tudja, ahogy azt sem, hogy mikor láthatjuk a végeredményt; ha érdekel egyáltalán bárkit is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás