promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott a TV2, végre kiderült az igazság
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy az RTL Klub vagy a TV2 ötlete volt az Álarcos énekes, és hogy ki lopta kitől az ötletet.

Az Álarcos énekes 1. évada és a Nicsak ki vagyok? 1. évada egy hét különbséggel indult el még tavaly februárban. Először az RTL Klub showműsora deübált, majd a TV2-é, de mind ez idáig rejtély volt, hogy kinek a fejéből pattant ki először az ötlet, hogy ezt a nemzetközi szinten sikeres produkciót elhozzák Magyarországra.

Mikor Vajna Tímea lelepeződött a TV2 műsorában, azt mondta, hogy Andy Vajna miatt is vállalata a szereplést, hiszen elmondása szerint még néhai férje ismertette meg vele ezt a showműsort, és kikérte a véleményét arról, hogy behozza-e Magyarországra.

Azonban a SorozatWiki nemrég készített egy interjút Kolosi Péterrel, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettesével, amiben nemcsak a 2020-as évet értékelte, hanem arról is beszélt, hogy mikor és melyik műsorok és sorozatok folytatódnak 2021-ben. Emellett annak a végére is pontot tett, hogy kinek az ötlete volt az Álarcos énekes behozatala.

„Az Álarcos énekes nemzetközi megjelenése után nem volt kérdés, hogy ezt el szeretnénk hozni Magyarországra is, mert annyira jó formátumnak tartottuk. Amikor mi behozunk egy nagy újdonságot, akkor általában az szokott történni, hogy a konkurensünk fantáziája addig terjed, hogy egy ugyanolyat csináljon, mint amit mi megvettünk. Tudom, hogy több helyen elmondták, hogy az övék egy másik külföldi formátumra épült, de magától a formátumtulajdonostól tudom, hogy ez nem az a műsor, amit ők megvettek. Ők egyszerűen az Álarcos énekest akarták lemásolni, bárhogy is sikerült...”

– fogalmazott Kolosi Péter, aki szerint nagyon fontos, hogy két hasonló produkció közül melyik debütál hamarabb.

„Azt gondoltuk, hogyha nálunk van az eredeti, nemzetközileg sikeres formátum, akkor úgy kell elindítsuk, hogy ehhez méltó sikereket tudjon elérni. Ez pedig sikerült is. (...) Annak pedig külön örültem, hogy egy teljesen új megközelítésű hétvégi showműsort tudtunk adni a nézőknek. Ezeket látva az év egyik legkellemesebb emléke marad az Álarcos énekes és annak az első évada”

Kolosi Péter egyúttal azt is elárulta, hogy lesz-e még új évada az Álarcos énekesnek, de amilyen választ adott, azzal mindenkinek csalódást okozott, aki nagy rajongója a műsornak.

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás