promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: befejeződik a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet
Borítókép:  Brooklyn 99 – Nemszázas körzet / via sorozatjunkie.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rettenetes hírt kaptak a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet rajongói, ugyanis kiderült, hogy a következő, nyolcadik évaddal véget ér Andy Samberg nagysikerű sorozata.

2013-ban mutatták be a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet című vígjátéksorozatot Andy Samberg, Andre Braugher és Terry Crews főszereplésével, ami az idióta humorának köszönhetően egyből hatalmas siker lett, ráadásul két Golden Globe-díjjal jutalmazták. Tavaly nagy gondban voltak a készítők, ugyanis George Floyd halála miatt úgy érezték, hogy az emberek nem kíváncsiak most egy rendőrös szériára, így veszélybe került az alkotás jövője.

Most biztossá vált, hogy hamarosan búcsúznunk kell a Brooklyn 99 – Nemszázas körzettől, ugyanis bejelentették, hogy a következő, nyolcadik évaddal véget ér a sorozat, ami ráadásul elvileg a vártnál kicsit később fog érkezni, így lehet, hogy csak 2022-ben láthatjuk.

A széria egyik készítője, Dan Goor megnyugtatta a rajongókat, hiszen elmondta, hogy méltó lezárást fog kapni sokak kedvence, szóval nem kell aggódni. Andy Samberg és barátai még egy évadon át fognak minket szórakoztatni, és jó eséllyel minden eddig bennük marad őrültséget kiadnak magukból, hogy igazán nagy durranással érjen véget a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás