promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták a The Mandalorian egyik fontos szereplőjét
Borítókép:  Disney+
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Cara Dune-t alakító Gina Caranót azonnal kirúgták a The Mandalorian című Star Wars-sorozatból, de még saját ügynöksége is megvált tőle.

Gina Carano nem először kelt felháborodást a közösségi médiás posztjai miatt, korábban a maszkviselést kritizálta, és állítólag a Lucasfilm azóta is kereste az indokokat arra, hogy mihamarabb megváljanak a színésznőtől.

Nem is kellett sokat várniuk, Carano nemrég újra a maszkviselést kritizálta az egyik Insta-sztorijában, de nagyobb botrányt robbantott ki az a bejegyzése, amiben a republikánusokat a holokauszt zsidóihoz hasonlította, míg az Amerikában jelenleg tapasztalható politikai helyzetet a náci Németországhoz.

Erről a Variety írt először, akik lementették az Insta-sztori szövegét.

„A zsidókat az utcán verték, nem a náci katonák, hanem a saját szomszédjaik...még a gyerekeket is. Mivel a történelmet meghamisították, a legtöbb ember ma már nem fogja fel azt, hogy ahhoz, hogy a náci katonák több ezer zsidót összegyűjtsenek, ahhoz az kellett, hogy a szomszédjaik is gyűlöljék őket, csak azért, mert zsidók. Ez miben különbözik attól, hogy valakit a politikai nézetei miatt utálnak?”

A színésznőtől nemcsak a Lucasfilm, de saját ügynöksége, a United Talent Agency is azonnal megvált; előbbi az alábbi közleményt adta ki:

„Gina Carano jelenleg nem áll a Lucasfilm alkalmazásában, és nem is tervezzük, hogy a jövőben újra alkalmazni fogjuk. Mindenesetre a közösségi médiában posztolt meglátásai, melyben kulturális és vallási identitásuk alapján feketített be embereket, gyűlöletkeltő és elfogadhatatlan"

Arról egyelőre nincs információ, hogy Cara Dune szerepét újracastingolják-e, vagy kiírják a sorozatból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás