promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvannak a The Last of Us-sorozat főszereplői, örülhetnek a Trónok harca-rajongók
Borítókép:  The Last of Us / via serietotaal.nl
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy kik kapták a The Last of Us című nagysikerű játék sorozatadaptációjának főszerepeit, ráadásul mindketten ismerősek lesznek a Trónok harca rajongóinak.

2013-ban jött ki kizárólag PlayStationre a The Last of Us című játék, amiben egy posztapokaliptikus, „zombikkal” teli, veszélyes világban kalandozhatunk Joel szerepében, akinek meg kell védenie egy Ellie nevű fiatal lányt, aki az emberiség utolsó reménye lehet a pusztító, globális fertőzéssel szemben. A horrorisztikus, izgalmas alkotás hatalmas sikert aratott, ezért sokak legnagyobb örömére az HBO sorozatot készít belőle, ráadásul a Csernobil mögött álló Craig Mazinnel.

A rajongók az első bejelentés óta találgatják, hogy kik lesznek a várva várt The Last of Us-széria főszereplői, és most végre kiderült, hogy Pedro Pascal (The Mandalorian) alakítja Joelt, Bella Ramsey (Judy) pedig Ellie-t. Mindketten a Trónok harca című sorozattal futottak be igazán, hiszen előbbi a brutálisan meggyilkolt Oberyn Martellt testesítette meg, utóbbi pedig a felnőtt, harcos férfiaknál is tökösebb kislányt, Lyanna Mormontot keltette életre.

Remek színészekről van szó, szóval megnyugodhatunk, ráadásul a játék írója/rendezője, Neil Druckmann is részt vesz Craig Mazin mellett a televíziós projektben, így szinte biztos, hogy nem fogunk csalódni, hiszen valószínűleg nem fogja hagyni, hogy bárki is tönkretegye a mesterművét – és a Csernobil készítőjével közösen tuti, hogy maradandót fognak alkotni.

Itt lehet megtekinteni az elvileg még idén érkező The Last of Us főszereplőit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás