promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott a Barátok közt befejezése
Borítókép:  Népszava
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig ismeretlen elkövető kiszivárogtatta a Barátok közt utolsó 120 oldalát.

Amióta tavaly novemberben kiderült, hogy 23 év után véget ér a Barátok közt, nemcsak a sorozat hűséges rajongói, de sokan mások azóta is azt találgatják, hogy hogyan fogják lezárni a Mátyás király tér lakóinak történetét.

Megdöbbentő dologról számolt be nemrég a Blikk, ugyanis valaki egy ismeretlen e-mail címről eljuttatta hozzájuk egy 120 oldalas dokumentumot, ami a Barátok közt utolsó egy hetének teljes történetvonalát tartalmazza. Természetesen a szerzői jogi törvény értelmében nem idéztek belőle semmit, de annyit elárultak, hogy 

„ahogy azt már a Barátok közt több mint két évtizede alatt megszoktuk, több izgalmas családi és magánéleti történettel, és persze meglepő fordulatokkal készülnek lezárni az RTL Klub népszerű sorozatát, amelynek utolsó időszakában néhány korábban erősen meghatározó szereplő is feltűnik majd”.

A lapnál először kételkedtek az irat hitelességében, de az informátoraik megerősítették, mi több, az is kiderült, hogy több olyan emberhez is eljutott a dokumentum, akik legkorábban csak hónapok múlva kaphatták volna kézhez ezeket az oldalakat. A Blikk megkereste a sorozat producerét, Ondruss Ilonát, aki titokzatos választ adott a kiszivárogtatásról.

„Az nem meglepő, hogy már most sokan kíváncsiak arra, mi lehet a Barátok közt utolsó epizódjában. Számos híres sorozatnál is szinte vadászat indult, hogy idő előtt kiderítsék, miként búcsúznak a karakterek, így kifejezetten hízelgő ez az érdeklődés. Azt viszont kicsinyes és szakmaiatlan dolognak tartom, ha valaki visszaél egy ilyen információval. A Barátok közt befejezésére egyébként több verzió készült, még nem lehet tudni, hogy melyik kerül majd képernyőre. Az biztos, hogy az utolsó epizódokban méltóképpen búcsúzunk el a nézőktől. Az is elképzelhető, hogy néhány régi szereplő is feltűnik”

A producer elmondta, hogy belső vizsgálat indult annak érdekében, hogy kiderüljön, hogyan és ki miatt került ki a dokumentum.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás