promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
+4 az emberiségre: film készül az UNO nevű kártyajátékból – nem is akárkivel
Borítókép:  UNO / via epicgames.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megint elgurult a gyógyszer Hollywoodban, ugyanis most az UNO nevű kártyajáték alapján készítenek egy átverős filmet, ami valamiért az underground hiphop világában fog játszódni.

Igaz, hogy 1971-ben találták fel, de csak 1992-ben lett igazán népszerű a manapság már a Mattel által gyártott UNO nevű kártyajáték, amiben az a játékos nyer, akinek a kezéből leghamarabb elfogynak a lapok. Itt a színeket és a számokat kell figyelni, miközben egy +4-es kártyával bármikor megszívathatjuk a másikat, ráadásul nem szabad elfelejteni azt sem, hogy az utolsó kezünkben lévő lapnál muszáj kimondanunk, hogy „UNO” – de biztos, hogy szinte mindenki ismeri ezt a játékot, és többen is keserű szájízzel gondolnak vissza azokra a pillanatokra, mikor egy ádáz +4 párbaj után például 16 lapot kellett felvenniük.

Eddig valószínűleg senkinek sem fordult meg a fejében UNO-zás közben, hogy milyen jó kis filmet lehetne csinálni ebből, de most valamiért a Mattel, és a híres rapper, Lil Yachty úgy gondolták, bizony adja magát, hogy csináljanak belőle egy rablós/átverős alkotást, ami az atlantai underground hiphop világában játszódik.

Az internet népének egyöntetű felhördülése alapján ez valóban nem hangzik valami jól, sőt, igazi baromság a javából, hiszen egyszerűen nem rejt történetet az UNO, Lil Yachty sem a lehengerlő alakításairól ismert, ráadásul a forgatókönyvet jegyző Marcy Kellynek is ez lesz az első munkája, szóval annyi vörös zászló van a projekt körül, hogy az egyenesen félelmetes.

Hollywood valamiért mindig azt hiszi, hogy a legelvetemültebb ötletekből is jó filmeket lehet csinálni, de ez többek között a Csatahajó, illetve a hírhedt Az Emoji-film esetében sem vált be, így egészen érthetetlen, hogy miért bólintanak rá egy ilyen produkcióra. Bár állítólag az áll a háttérben hogy a Mattel most több játékot is meg akar filmesíteni, szóval jobb, ha felkészülünk arra, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa – ilyenkor jönne jól egy visszafordító kártya.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás