promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő, de Bruce Willis új űrlényes akciófilmje nem is tűnik annyira rettenetesnek – előzetes
Borítókép:  Bruce Willis és Frank Grillo / via ign.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Cosmic Sin című B-kategóriás Bruce Willis-film előzetese, amiben az egykor jobb napokat is megélt színész ádáz űrlényekkel veszi fel a harcot.

Valljuk be, ideje elfogadnunk, hogy a Die Hard tökös sztárja, Bruce Willis már közel sem a régi. A mostani munkái alapján már nem csupán a színészkedést, de az életet is elengedte, hiszen ócskábbnál ócskább alkotásokban vállal szerepet, ráadásul egy éven belül akár 3-5 ilyen förmedvényt is ki tud facsarni magából a könnyű pénz reményében – tavaly például a Breach című sci-fit hozta nekünk, ami csak egy kicsit volt jobb, mint a nemi herpesz.

Bruce Willis most Frank Grillóval közösen szerepel a Cosmic Sinben, amit a Breach írója (Edward Drake) rendezett, és elvileg arról szól, hogy az emberiség talál egy idegen fajt, akiket rögtön le kell rohanni, mielőtt ők teszik meg ugyanezt velünk. Viszont az a projekt érdekessége, hogy az első előzetes alapján nem is lesz annyira förtelmes, mint gondolnánk – bár a látszat néha csal.

Robotruhában akciózó Bruce Willis, űrcsata, meg 1-2 poénosnak tűnő beszólás, és ismét esélyt láthatunk arra, hogy egy haverokkal piálós összejövetel során még akár jó szórakozást is jelenthet a március 12-én érkező Cosmic Sin. Valószínűleg nem ez lesz az utóbbi évek legjobb filmje, és Bruce Willis nagy visszatérésére is várnunk kell még, de ha már a nézhető kategóriában landol, már elégedettek lehetünk.

Itt lehet megtekinteni a Cosmic Sin kedvcsinálóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás