promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igaz történet inspirálta Kállay Saunders új videoklipjét – libabőrös leszel ha megnézed
Borítókép:  Kállay Saunders Management
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Hazaérek majd február 6-án, A DAL 2021 műsorban is látható lesz. 

Kállay Saunders mondhatni, mostmár visszatérő vendége a Promotions.hu-nak. Korábban egy hosszabb interjút készítettünk vele az elmúlt évről, és annak nehézségeiről, aztán pedig Fluor Tomival készült közös daláról is beszámoltunk. 

Most azonban új videoklippel és dallal jelentkezett a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál 5. helyezettje. Méghozzá nem is akármilyennel. András egy mély, elgondolkodtató témájú produkcióval készült, ami olyannyira erős, hogy libabőrös leszel ha meghallgatod. Nem véletlen tehát, hogy Kállay Saunders Coming Home című számának magyar változata, a Hazaérek majd bekerült A DAL2021, 40 legjobbja közé.

A dal elsősorban a béke üzenetét hordozza magában, mely a videóban két ellenséges katona történetével valósul meg. Az elképesztő látvány ezúttal is Nagy Bencének, a Petőfi Zenei Díjas videoklip rendezőnek köszönhető. 

„Egy barátom naplója inspirált, az Ő történetéről szól, aki katona volt. A szöveg, a feleségének írt levele, ami egy ígéretet őrzött, hogy hazatér.”

– mondta el a zenész. 

Kár lenne tovább szaporítani a szót, jöjjön a klip, ha pedig tetszett érdemes lesz február 6-án a Duna Tv-ra kapcsolnod, ahol élőben is megnézheted Kállay Saunders produkcióját, a DAL 2021-ben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás