promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A mi kis falunk nézői olyat fognak látni, amire még nem volt példa
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elkövetkező hónap maga lesz a paradicsom a sorozat kedvelőinek.

Előző héten pénteken az RTL Klub váratlan bejelentést tett, miszerint már február elsejétől folytatják A mi kis falunk című sorozat az RTL Klub csatornán, de még nem az ötödik évad érkezik, hanem az ismétlés újra.

Így az RTL Klub az elejétől kezdi el ismételni a sorozat epizódjait, amit minden hétköznap 21:10-től, a Keresztanyu után láthatjuk, vagyis az RTL Klub mindent bedob, hogy leverje a Doktor Balatont, és az Exatlon Hungary-t.

De a bejelentés hallatán azoknak sem kell félniük, akik attól tartanak, hogy így a Cool-on adott ismétlések helyébe esetleg egy másik sorozat is métlése lép, a Sorozatwiki ugyanis kiderítette, hogy ezen a csatornán is folytatják az ismétléseket.

Csupán kevesebb alkalommal.

A Cool-on ma 18 órától már a CSI: Miami helyszínelőket fogják sugározni, 19 órától viszont jön A mi kisfalunk, és a másnap reggel 7 óra 30 peckor kezdőd ismélés ismétlése is marad.

Így A mi kis falunk legnagyobb rajongói most egyszerre két csatornán is élvezhetik a sorozatot, így könnyebben felkészülhetnek a hamarosan érkező 5. évadra, illetve könnyebben átvészelhetik a várakozást is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás