promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl veszélyes az idei Exatlon? Mi lesz így a versenyzőkkel?
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lassan több a sérült, mint az ép és egészséges versenyző az Exatlon Hungary-ben; egyesek szerint túl veszélyes az idei széria.

Borzalmas reggelre ébredt a Kihívók tagja, Buzás Dorottya, aki pokoli fájdalmat érzett a fejében és az arcán. Később ez átterjedt a fülére és az állkapcsára is, majd az orvosok megállapították, hogy a pénzügyi tanácsadóként dolgozó versenyző arcüreggyulladásban szenved. Természetesen így nem is léphetett pályára a Medál játékban, de nem ő volt az egyetlen, aki nem támogathatta a pályán a csapatát.

Balogh Ricsi és Kőnig Anna sem versenyezhetett a sérülése miatt, sőt, a Bajnokoknál még Szabó Franciskát sem engedték az orvosok. Hogy aztán négyőjük közül ki térhet vissza elsőként a játékba, és ki az, akinek esetleg a sérülése vagy a betegsége miatt idő előtt távoznia kell Dominikáról, az a jövő héten kiderül.

Mindazonáltal vannak olyan nézők, akik szerint az idei Exatlon-pályák túl veszélyesek, hiszen eddig talán egyszer sem volt példa arra, hogy ilyen sok versenyzőt el kellett tiltani a futamoktól. Ráadásl a Medál játék során Kocsis Lili is teljesen kiborult, mert az egyik akadályt túl nehéznek találta.

 [[v1]]

A pénteki adásban egy Bajnok férfi párbajt láthattunk, melyből végül Bors Máté jött ki vesztesen, így számára most véget ért a verseny; búcsúbeszéde sokakat megérintett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás