promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex nem fél feltenni az emberiség legfontosabb kérdését a legújabb zenéjében
Borítókép:  Poór Andris és ByeAlex / youtube.com/ByeAlexIttVan (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyári sláger télen, avagy ByeAlex (vagyis Apu) és Poór Andris (alias Poor) kalandjai a fürdőruhás Müller Cecíliával és a hízlaló lángossal, miközben felteszik minden idők talán leglényegesebb kérdését: mennyi csini fér bele egy Mini Cooperbe?

Nem kellett sokat várnunk ByeAlex legújabb dobására, hiszen most Apu néven csinált Poór Andris barátjával egy közös feeling-zenét, csak az a baj, hogy tél van, hideg van, ők meg Siófokról meg bikinis lányokról énekelnek, ezzel pedig összetörik a szívünket. Nem baj, az ütős trap alap elfeledteti a fájdalmunkat, ráadásul nem akármilyen szöveggel támadnak a srácok.

A „Mini” című nóta igaz, hogy a refrén alapján egy Mini Cooper reklám, viszont annak zseniális, hiszen a „mennyi csini fér bele egy Mini Cooperbe?” mondat egyből bemászik a fülünkbe, és nem akar egyhamar kijönni onnan – mellette pedig valljuk be, ez egy olyan kérdés, amit eddig nem sokan mertek feltenni, pedig biztos vannak szituációk, amikor igazán fontos lenne tudnunk rá a választ.

Ennek a dalnak köszönhetően egy életre megtanulhatjuk, hogy a szénhidrát hizlal, és mivel a lángos tele van vele, így nem javasolt a fogyasztása, de modern udvarlási módszerként még beválhat, ha veszünk valakinek egyet.

A Cannibal Corpse-os, illetve Stadium (Justin Bieber márkája) felsőt viselő filozófusaink még azt is megosztják velünk, hogy egy Mini Cooperben nem mutatnak jól az izzadó, kövér férfiak, ráadásul valamiért még egy fürdőruhás rajz is megjelenik a kacsintó Müller Cecíliáról, szóval enyhén szólva is hatásos lett ez a klip – a zene pedig olyan felüdülést hoz, mint a hűvös szellő egy forró nyári napon, szóval mindenképp érdemes meghallgatni, már csak a poén kedvéért is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás