promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudod mi a különbség a nyugati és a kínai vakcina között? A Wellhello válaszol!
Borítókép:  Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Wellhello két tagja, Fluor Tomi és Diaz kipróbálta a nyugati és a kínai koronavírus-elleni oltást is. Egy videóban beszámoltak az eredményről.

Az a helyzet, hogy egyelőre több ember is bizonytalan azzal kapcsolatban, beoltassa-e magát a koronavírus-elleni vakcinával. Igaz, az is a teljes igazsághoz tartozik, hogy a KSH legfrisebb kutatásából kiderült, az oltási hajlandóság fokozatosan emelkedik. (Emögötta tájékoztatás erősödése és a vakcina tényleges megérkezése is szerepet játszhat.) De nemcsak a magyar kormáy, hanem az vakcingyártó, Pfizer is próbálja ösztökélni az embereket az oltásra. 

Az érezhetően feszült és nehéz időszakban a Wellhello úgy döntött, kicsit oldja a feszültséget. A zenekar két tagja Fluor Tomi és Diaz készített egy humoros, jópofa videót, bemutatva, milyen mellékhatásokat képzelnek el arra az esetre, ha valaki nyugati vagy épp a kínai oltóanyaggal oltatja be magát.

„Kipróbáltuk a nyugati és a kínai vakcinát is, eddig semmi mellékhatást nem érzünk" – írták.

A végére kicsit komolyabbra fordítva a szót: Müller Cecília országos tisztifőorvos a héten jelezte, Magyarországon is megjelent az a Nagy-Britanniából induló koronavírus-mutáció, amely rendkívül gyors terjedésre képes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás