Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Galaxy Quest: 21 év után végre elkészülhet a kultikus sci-fi folytatása?

Galaxy Quest: 21 év után végre elkészülhet a kultikus sci-fi folytatása?

Zene, Film & Kultúra

Galaxy Quest: 21 év után végre elkészülhet a kultikus sci-fi folytatása?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 07:37

Hatalmas hírt közölt Tim Allen, ugyanis elárulta, hogy dolgoznak a Galaxy Quest folytatásán, pedig öt éve elhunyt az egyik főszereplő, Alan Rickman.

1999-ben mutatták be a Galaxy Quest – Galaktikus küldetés című sci-fi/vígjátékot, ami voltaképpen egy Star Trek paródia volt, de annak egészen zseniális. Dean Parisot alkotásában olyan színészek szerepeltek, mint például Tim Allen, Sigourney Weaver, Sam Rockwell vagy a 2016-ban elhunyt – leginkább a Harry Potter-széria Piton professzoraként ismert – Alan Rickman.

Úgy tűnt, hogy a világsztár halála miatt nem készül el a várva várt második rész, de most Tim Allen olyan dolgot mondott, ami igazán boldoggá teszi majd a rajongókat.

Tim Allen elárulta, hogy a tragédia után sincs elvetve a Galaxy Quest folytatása, csak át kell dolgozniuk a forgatókönyvet, ugyanis pont, hogy Alan Rickman karaktere lett volna az egyik központi alakja a történetnek. A színész úgy gondolja, hogy fantasztikus dolgot találtak ki az írók, de egyelőre várakozó fázisban van a projekt, aminek igazából lényegtelen a bemutatója, hiszen ez a plusz pár év már nem oszt, nem szoroz.

Kiderült, hogy folyamatosan foglalkoznak a Galaxy Questtel, így tényleg van esély arra, hogy valaha még láthatjuk a folytatást, de az biztos, hogy Alan Rickman nélkül nem lesz az igazi – bár a közönség valószínűleg még így is kíváncsi lesz a következő részre, főleg, hogy elvileg a többiek, illetve a készítők is visszatérnek a tervek szerint.

Borítókép: Sam Rockwell, Alan Rickman, Tim Allen, Daryl Mitchell, Sigourney Weaver és Tony Shalhoub a Galaxy Quest című filmben / DREAMWORKS / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP