promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Hasselhoff áldása nélkül nem lesz új Knight Rider?
Borítókép:  David Hasselhoff a Knight Rider című sorozatban / Universal Television / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Aquaman rendezője éppen egy Knight Rider filmen dolgozik, aminél lényeges szempont, hogy David Hasselhoff is rábólintson a forgatókönyvre.

1982-től egészen 1986-ig futott a legendás Knight Rider című sorozat, amiben a David Hasselhoff által alakított Michael Knight és a beszélő szuperautó, KITT elképesztő kalandjain izgulhattunk. A széria sokak kedvence volt annak idején, éppen ezért örültek annyira a régi rajongók, mikor kiderült, hogy James Wan (Aquaman, Halálos iramban 7.) feltámasztja a szériát, de most filmként.

David Hasselhoff beszélt egy kicsit a hamarosan érkező Knight Rider filmről, és kiderült, hogy nagyon jó kezekben van a forgatókönyv, hiszen a Ratchet & Clank játékok történetét is jegyző T.J. Fixman személyében egy igazi rajongóra bízták, ráadásul mindenképp olyat akar írni, ami a világsztárnak is megfelel – akár szerepel benne, akár nem.

A Baywatch manapság metálénekesként nyomuló színésze azt is elárulta, hogy hosszú évekig próbálta ő maga is elérni, hogy visszatérjen a Knight Rider, de nem járt sikerrel, viszont az új készítőkkel egyetértenek abban, hogy az alkotás nem csupán egy beszélő kocsiról szól, hanem a vezetővel való kapcsolatáról is.

David Hasselhoff azt javasolta az alkotóknak, hogy ne újrakezdés legyen, hanem folytatás az új Knight Rider, így talán ő is feltűnhet benne egy rövid szerep erejéig, de azt még nem lehet tudni, hogy ezt megfogadják-e, vagy sem. Egyelőre a bemutató dátumát sem árulták el, de jó eséllyel nagyjából három éven belül láthatjuk a sokak által várt filmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás