promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeomlott az Exatlon Hungary Bajnoka, otthagyta a stábot
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemcsak a pályán, de a pálya szélén is komoly kiabálások voltak. Az Exatlon Hungary 3. évada is eljutott arra a pontra, amikor sokan kimondják, ami nyomja őket, elmondják, ami nem tetszik nekik, és emiatt komoly viták és konfliktusok alakulnak ki.

Kedden az orvosok három Kihívót is eltiltottak a versenyzéstől, mert úgy látták, sérüléseik kórházi vizsgálatot és pihentetést igényelnek. Richárd, Dani, és Gergő alig várták, hogy szerdán újra pályára léphessenek, és támogathassák csapattársaikat, de Palik László közölte velük, hogy a Kihívóknak a szerdai Joker játékon is nélkülük kell helytállniuk a teljes legénységű Bajnokokkal szemben.

Természetesen a Kihívók egyáltalán nem örültek a bejelentésnek, ráadásul Herczeg-Kis Bálintnak egyedül kellett megvívnia a harcot mindegyik Bajnok fiúval. Somhegyi Krisztián egyáltalán nem örült a kialakult helyzetnek, miharamabbi gyógyulást kívánt a sérülteknek és sok sikert a Kihívóknak.

Végül olyan történt, amire senki sem számított. A négy Kihívó óriási vereséget mért a Bajnokokra, 10:3-ra megnyerték a szerdai versenyt. A piros csapat ezek után teljesen összeomlott, legfőképp Szendy Lilla, aki szerint a fiúk nem veszik komolyan a versenyt, nem érzi sem a lelkesedést, sem a biztatást. Lilla lelkileg annyira megtört a Joker játék után, hogy ott is hagyta az Exatlon Hungary stábját, és elvonult.

Az eddigi napok eredményeit nézve kijelenthetjük, hogy a Kihívók mérföldekkel jobb teljesítményt nyújtanak, mint a Bajnokok. Valószínűleg ez annak köszönhető, hogy a kékek sokkal összeszokottabbak, és sokkal jobban támogatják egymást, bár a szerdai játék után Buzás Dorottya megjegyezte, hogy szerinte a fiúk nem ismerik el a lányok teljesítményét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás