promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: fokozódik a feszültség, VV Moh ágyba vitte VV Mercit
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szilveszteri buli és az ezzel együtt járó alkoholmennyiség kihozta az érzelmeket a ValóVilág10 lakóiból. Dani jó nagyot balhézott Bálinttal, míg Moh ágyba vitte Mercit.

A RTL Klub szépen felpörgette az életet a ValóVilág villájában. Épp, hogy megtörtént a harmadik párbaj, máris jött kiválasztás. (Sokan ki is akadtak az RTL Klubra, hogy pontosan, miért, arról ide kattintva olvashatsz.) A két párbajozó VV Bálint és VV Gina volt, a csatát pedig előbbi nyerte. A csatorna egyébként a párbaj kapcsán jelezte,

a nézők rendkívüli aktivitásának köszönhetően rekordot döntöttek, az RTL24 applikáción keresztül küldött rekordszámú 175.771 szavazat érkezett.

Persze emellett is bőven történtek érdekességek, a szilveszteri buli és az ezzel együtt járó alkoholmennyiség kihozta az érzelmeket a lakókból.

Dani nem bírta tovább könnyek nélkül, de nem ő volt az egyetlen, akinél eltörött a mécses.

Ha már Dani, jó nagy balhé volt Bálinttal. 

Moh a karjaiban cipelte be Mercit a hálószobába, és egy csók is elcsattant közöttük. Ki tudja, lesz-e több a fiatalok között...

Emlékezzünk meg a jakuzzis őrületről.  A szilveszteri búslakodás után a játékosok teljesen kikeltek magukból. Elindult a mindent elsöprő parti!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás