promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
10 éves az Alkonyat: Napfogyatkozás – íme a színészek akkor és most
Borítókép:  Alkonyat: Napfogyatkozás / via tunefind.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, de már tíz év telt el az Alkonyat-széria harmadik részének bemutatója óta, ennek örömére most megmutatjuk, mennyit változtak a nagysikerű vámpíros tinifilmek színészei.

2010-ben mutatták be a Stephenie Meyer könyve alapján készült Alkonyat: Napfogyatkozás című alkotást, amit David Slade rendezett, és világszerte közel 700 millió dolláros bevételt termelt, ami egyszerűen elképesztő teljesítmény. Ebből is látszik, hogy milyen rengetegen voltak kíváncsiak Bella (Kristen Stewart), a szexi vámpírsrác, Edward (Robert Pattinson) és a szálkás vérfarkas, Jacob (Taylor Lautner) szerelmi háromszögére.

Talán még ma is divat utálni a 2008-ban indult Alkonyat-szériát, de a támadások ellenére mégis hatalmas sikert arattak a részek, és egy egész generáció érzelmi fejlődésének meghatározó elemei voltak, amiket a rajongók most is szívesen elővesznek egy magányos, fagyizós estén, amikor romantikus nosztalgiára vágynak.

Mivel idén lett tíz éves az Alkonyat: Napfogyatkozás, így most megnézzük, hogyan is festenek manapság a széria egykor többnyire világhírű színészei, aztán eldönthetjük magunknak, hogy ki változott a legtöbbet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás