promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex már nem szereti a régi dalait – nem is olyan kedves a „Kedvesem”?
Borítókép:  ByeAlex / via nlc.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex saját elmondása szerint annyit változott az utóbbi időben, hogy már nem igazán kedveli a régebbi zenéit, ezért hanyagolja őket a koncerteken.

Nemrég jelent meg ByeAlex és a Slepp új albuma, a Rehab, ami máris a rajongók kedvence lett, hiszen rengetegen hallgatták meg az utóbbi nagyjából egy hónapban. ByeAlex a Sláger FM egyik műsorában népszerűsítette a lemezt, közben pedig elég érdekes dolgok derültek ki, ugyanis többek között azt is elárulta, hogyan viszonyul manapság a régi zenéihez, mint például a „Kedvesem”-hez.

„Az ember az folyamatosan változik, ahogy idősödik. Én már nem szeretem a régi dalaimat. [...] Lehet, hogy majd fogjuk a régi dalokat is játszani majd, ha 15 év múlva is zenélni fogunk még esetleg, és akkor nosztalgiából. Egész egyszerűen már nem úgy fejezem ki magamat. Amúgy is sokkal inkább olyan ember vagyok, mint amilyen ez a lemez”

mondta ByeAlex.

Az előadó azt is megosztotta a hallgatókkal, hogy az elmúlt 1,5 évben elég rossz életmódot folytatott, hiszen volt benne szerelmi bánat és csalódás is. ByeAlex úgy dolgozta fel ezeket az élményeket, hogy rengeteg dalt írt, és ennek az eredménye a Rehab című album, amit nagyon szeret – és a visszajelzések alapján a közönség is így van ezzel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás