promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix zseniális módon mutat be 2020-nak - videó
Borítókép:  Collider
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

December 27-én igazi sztárparádéval debütál a Netflixen a 2020: Legyen már vége!, ami elküldi 2020-at a búsba.

A legtöbb ember alig várja, hogy végre véget érjen a 2020-as esztendő, ami nem sok jót tartogatott számunkra. Bár a koronavírus-járvány miatt teljesen felborult a világ rendje, sokan mégis optimistán tekintenek a jövő év felé, és hisznek benne, hogy minden helyre fog rázódni.

Ebben az időszakban kiemelten fontos, hogy ki tudjunk kapcsolni az ünnepek alatt, azokkal legyünk, akiket szeretünk, és kicsit szórakozzunk és nevessünk. Ebben próbál segíteni a Netflix december 27-én érkező áldokumentumfilmje, a 2020: Legyen már vége!, amiben olyan színészek tűnnek fel, mint például Samuel L. Jackson és Hugh Grant.

A filmet a Fekete tükör alkotói készítették, akik a világ legpocsékabbul informált kommentátorainak szemüvegén keresztül festenek komikus képet arról az évről, amelynek mindenki a végét várja.

Az áldokumentumfilmben fiktív és valós, archív felvételek vegyülnek majd, és nemcsak a világjárványról, de a 2020-as év egyéb fontos eseményeiről is szólni fog, mint például az elnökválasztás és a Black Lives Matter-tüntetések.

A 2020: Legyen már vége! feliratos előzetese alább tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás