promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Clooney egyetlen tanácsot adott Batmannel kapcsolatban, de az mindennél fontosabb
Borítókép:  Batman szerepében George Clooney / WARNER BROS / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

George Clooney alakította Batmant a hírhedt Batman és Robin című filmben, ezért már pontosan tudja, hogy mire kell figyelni a megaláztatás elkerülésének érdekében.

1997-ben mutatták be a Batman és Robin című, széles körben gyűlölt alkotást, ami annyira pocsék volt, hogy egy időre takarékra is tette a denevérembert. George Clooney már többször elmondta, hogy szerinte is pocsék alakítást nyújtott Batmanként, ráadásul úgy gondolja, hogy az egész film konkrétan nézhetetlen. Így nem meglepő, hogy a negatív tapasztalatok után nem reagált valami pozitívan, mikor Ben Affleck tanácsot kért tőle még a 2016-os Batman Superman ellen előtt, amiben ő alakította az ikonikus karaktert.

George Clooney azt mondta Ben Afflecknek, hogy semmiképp se vállalja el Batman szerepét, de ha mégis, akkor győződjön meg róla, hogy nincs mellbimbó a jelmezén.

Ez természetesen azért fontos, mert a mai napig elő szokott jönni a nézők rémálmaiban George Clooney Batruhája, amin valamiért két mellbimbó éktelenkedett, és az a legdurvább az egészben, hogy nem ez volt a legsokkolóbb eleme a produkciónak.

Ben Affleck végül félig megfogadta George Clooney javaslatát, ugyanis igaz, hogy igent mondott a felkérésre, de az ő kosztümje már nem volt nevetséges – cserébe őt azért támadták, mert Batman alapelveivel ellentétben ő gyilkolt a filmvásznon, szóval van, hogy a rajongókat egyszerűen nem lehet boldoggá tenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás