promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Filmsorozat készül a zenei világ egyik legnagyobb alakjáról
Borítókép:  Sky News
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Paul McCartney életpályáját egy hatrészes dokumentumfilm-sorozatból ismerhetjük majd meg.

Paul McCartney-ról készít dokumentumfilm-sorozatot a világhírű amerikai zenei producer, Rick Rubin, aki hat részben fogja feldolgozni a legendás zenész életpályáját. A széria a színfalak mögötti mágikus, misztikus utazás McCartney hihetetlen zenei karrierjébe. A Deadline információi szerint Rubin a brit zenész első gitárjától és szerzeményétől a legendás Beatles elképesztő sikeréig mindent bemutat.

A McCartney-nál több mint húsz évvel fiatalabb Rick Rubin olyan előadók zenei pályáját segítette producerként az elmúlt három évtizedben, mint a System of A Down, a Red Hot Chili Peppers, a Beastie Boys, Tom Petty vagy Johnny Cash.

A folyamatban lévő dokusorozatot az Endeavor Content nevű óriáscég finanszírozza és teríti világszerte.

A projektben rendezőként részt vesz az Indiana Jones-, és Jurassic World-filmeket is producerként jegyző Frank Marshall, aki idén csinált dokumentumfilmet a Bee Gees együttesről, továbbá Jeff Pollack.

A McCartney-ról szóló alkotásnak egyelőre nincs címe, de azt már tudni lehet, hogy a sorozat kedvéért először hagyták el a londoni Abbey Road stúdiót az egykori legendás mesterszalagok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás