promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: Johnny Depp soha többet nem lesz Jack Sparrow
Borítókép:  Daily Star
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Külföldi portálok közölték a hírt, hogy Johnny Deppel a Disney sem akar a továbbiakban együtt dolgozni, így soha többet nem lesz újra Jack Sparrow.

Amióta elveszítette a The Sun ellen a pert, és a bíróság kijelentette, hogy Johnny Depp feleségverő, mindenki a színész ellen fordult Hollywoodban. Pár hete közölte a Warner Bros., hogy bár Depp megkapja a teljes fizetését, a Legendás állatok 3. részétől már nem ő fogja eljátszani Gellert Grindelwald szerepét. Azóta már meg is találták az új színészt a sötét varázsló megformálására.

Néhány órája újabb szomorú hírt közölt a Daily Star: a Disney úgy döntött, hogy ők sem akarnak többet együtt dolgozni Deppel, ezért megfosztották legikonikusabb karakterétől, Jack Sparrow kapitánytól.

Hatalmas gyásznap lesz ezentúl december 17-e A Karib-tenger kalózai rajongói számára, hiszen Johnny Depp volt a franchise mozgató rugója. Abban mindenki egyetért, hogy nélküle nem is érdemes belevágni egy újabb filmbe, bár a Disney azért megpróbálkozik vele, és már javában dolgoznak egy női főszereplőkre fókuszáló alkotáson, aminek egyik szerepét a Harley Quinn-t alakító Margot Robbie fogja játszani.

Bár a rajongók továbbra is kitartanak, és harcolnak Deppért, ez sem a bíróságot, sem a producereket nem hatotta meg. Figyelembe se veszik azt a sok petíciót, ami a színész mellett indult, és amiben azt is követelik, hogy Amber Heardöt rúgják ki az Aquaman 2-ből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás