promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csupán két napja forgatják a Jackass 4-et, de máris kórházba kerültek a szereplők
Borítókép:  Steve-O és Johnny Knoxville / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Balesetet szenvedett a Jackass 4 forgatásán Johnny Knoxville és Steve-O, a körülmények tudatában pedig egyáltalán nem meglepő, hogy megsérültek.

2000-ben indult világhódító útjára a Jackass című beteg, de felettébb szórakoztató műsor, ami arról szólt, hogy pár idióta megcsinálja a legőrültebb dolgokat, amik sokszor ráadásul elég veszélyesek is. A széria után három mozifilmet is készítettek az alkotók, amik hatalmas sikert értek el, ezért a rajongókat igazán boldoggá tette, mikor bejelentették, hogy jövőre érkezik a negyedik rész, amit már két napja el is kezdtek forgatni.

Viszont azt valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy mindössze ennyi idő is elég ahhoz, hogy a két talán leghíresebb szereplő, Johnny Knoxville és Steve-O is kórházba kerüljön, miután félresikerült egy mutatvány, amiben a srácok különböző hangszerekkel – mint például egy hatalmas tubával – próbálnak ráugrani egy, a lehető legnagyobb sebességgel üzemelő futópadra.

A sztárok szerencsére nem sérültek meg súlyosan, így nem kell szüneteltetni a jelen állás szerint 2021. július 2-án bemutatásra kerülő Jackass 4 munkálatait, viszont olyan sebhelyekkel „gazdagodtak”, amiket majd büszkén mutogathatnak az unokáknak. Jó eséllyel nem ez lesz az utolsó eset, hogy valaki balesetet szenved a várva várt folytatás forgatásán, de azért reméljük, hogy nem lesz komolyabb baj és túlélik a szereplők.

Itt lehet megnézni egy válogatást a legjobbnak tartott Jackass-jelenetekből, hátha valaki nem tudja, hogy miről is van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás