promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki ma a Reszkessetek betörők kultikus háza, ahol Kevin megállította a gazfickókat - videó
Borítókép:  Fox/Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harminc éve forgatták a világ egyik legjobb karácsonyi filmjét, most pár Youtuber úgy döntött, megnézik a régi helyszíneket.

„Kevin nélkül nincs karácsony!'

– így hangzik a híres magyar szólás, amely évek óta arra készteti valamelyik kereskedelmi csatornát, hogy műsorára tűzze a Reszkessetek betörők első és második részét is, hiszen sok többrészes filmmel ellentétben, itt mind a két rész überjó. Egyik sem jobb a másiknál.

És Kevines, Reszkessetek betörők-ös hírek nélkül sem múlhat el december. Hétfőn már megírtuk, hogy igazából Kevinnek esélye sem lett volna felszállni a családjával a repülőre, mivel édesapja elkövetett egy oltári nagy bakit már a készülődéskor.

Most jött a hír, hogy egy Youtuber a harmincéves évforduló alkalmával elment Illinois állambeli Winnetkába, ahol anno 1990-ben négy hónapig forgatták a filmet, és meglátogatta a legendás helyszíneket. Winnetka amúgy egy csendes kis település, csupán 12 ezren lakják. A ház fent van Tripadvisor-on is a látványosságok listáján, a hozzászólók szerint a tulajokat egyáltalán nem zavarja, hogy sokan csak az ő házuk miatt látogatnak el a városkába, hogy egy fotón rögzítsék, ott jártak.

A Beyond the Backlot nevű Youtube-csatorna készítői most körbenéztek, és látványos filmen mutatták be, mi változott harminc év alatt. Igazából nem túl sok minden, a videó angol nyelven van, de a szöveg annyira nem is izgalmas, hiszen a Reszkessetek betörők nyelve univerzális, valószínűleg kitaláljuk, hogy mit mond a Youtuber.

Csak dőljetek hátra és nézzétek meg, ahogy egymásra mossák a mostani és a harminc évvel ezelőtti felvételeket:

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás