promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chuck Norrist lecserélték: íme az új Walker, a texasi kopó – előzetes
Borítókép:  Walker, a texasi kopó szerepében Chuck Norris / via today.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Feltámasztják a legendás Walker, a texasi kopó című sorozatot, de most Chuck Norris szerepét egy fiatalabb színészre bízzák, akit már elég jól ismer a közönség.

1993-tól egészen 2001-ig, összesen 9 évadon keresztül ment a Chuck Norris főszereplésével készült Walker, a texasi kopó című széria, bár a legenda szerint neki mindössze két évad kellett ahhoz, hogy megnézze az összes részt.

A bunyókkal, üldözésekkel meg persze az ehhez hasonló, szokásos „csáknoriszos” elemekkel tömött, végtelenül egyszerű művet amúgy még Emmy-díjra is jelölték – a legjobb hangvágás kategóriájában –, és máig az idősebb korosztály egyik legkedvesebb szórakozása a Cobra 11 mellett – feltéve, ha nem adják túl későn.

Chuck Norris egyik legismertebb karakteréről van szó, éppen ezért olyan nehéz bárki mást elképzelni helyette, de tudjuk, hogy ez a fajta nézői hűség Hollywoodot sosem érdekelte – szóval nem is volt olyan váratlan, mikor tavaly bejelentették, hogy érkezik az új változat, ráadásul nem akárkivel az élén.

Az Odaát című kultsorozat egyik főszereplője, Jared Padalecki lett az új Walker, a texasi kopó, és már az első rendes előzetes is befutott a január 21-én érkező alkotáshoz, de sajnos van egy rossz hírünk: aggasztóan kevés – konkrétan nulla – pörgőrúgás látható benne, ez pedig egyenesen elfogadhatatlan.

Annyi kiderült a rövid kedvcsinálóból, hogy elég komolya veszik a figurát, hiszen Walker a halott feleségét gyászolja, és addig nem nyugszik, míg mindent ki nem derít a halálával kapcsolatban. Majd meglátjuk, hogy ez mennyire fog működni, de az biztos, hogy Chuck Norris pótolhatatlan, így Jared Padalecki félelmetes hátránnyal, szinte vesztes helyzetből indul – aztán ki tudja, lehet, hogy ez lesz az év meglepetése.

Itt lehet megtekinteni a Jared Padalecki főszereplésével készülő Walker, a texasi kopó első előzetesét:

Itt pedig az eredeti, Chuck Norrisos intrója, csak hogy nosztalgiázzunk egy kicsit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás