promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt közölt a Scooter
Borítókép:  Scooter / youtube.com/Kontor.TV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Scooter egy egész dalt szentelt annak, hogy kőkeményen beszóljon az idei, szörnyűségekkel teli évnek, de úgy néz ki, hogy mégis 2020 nevet utoljára.

A világhírű „techno” banda, a Scooter pár hete hatalmas sikert aratott a „FCK 2020” című veretős szerzeménnyel – amit amúgy Balázsék is előszeretettel játszanak reggelente –, majd a Timmy Trumpettel közösen elkészített „Paul is Dead” is szépen teljesített a slágerlistákon, szóval elég jól meg most a zenekar hatalmas hangfalakkal és pirotechnikával megrakott szekere. Külön öröm a rajongóknak, hogy hosszas várakozás után február 26-án érkezik az új album – legalábbis eddig így volt.

A Scooter bejelentette, hogy el kell tolniuk a God Save The Rave című lemez megjelenését április 16-ra, mivel a koronavírus-járvány miatt nem jönnek meg idejében a deluxe változat egyes elemei.

Már az előrendelési fázisban szinte mindenhol elfogyott a God Save The Rave limitált, deluxe kiadása, szóval hatalmas az érdeklődés iránta, és az is biztos, hogy elég sokan elkeseredtek a hír hallatán, hiszen az eddigi kislemezek alapján igazán ütős lesz a Scooter következő korongja. Sajnos az új dátum sincs kőbe vésve, hiszen még bármi megtörténhet, de reménykedjünk benne, hogy minden a tervek szerint halad és jövőre nem lesz szükség egy „FCK 2021”-ra.

Itt lehet megnézni a Scooter bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás