promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lecserélték a Marvel-filmek egyik fontos szereplőjét
Borítókép:  Pinterest
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lecserélték a Marvel-filmek egyik fontos szereplőjét, akit A Hangya és a Darázs 3. részében már egyik másik színész fog játszani. Feltevődik a kérdés, hogy miért?

Egyértelmű válasz nincs rá, csak találgatni lehet, hogy miért cserélték le a Cassie Lang-et egy rövid ideig megformáló Emma Fuhrmann-t, mindazonáltal az új színésznőre egy árva szavunk nem lehet.

Scott Lang, vagyis a Hangya kislányát korábban Abby Ryder Fortson játszotta a 2015-ös első, és a 2018-ban bemutatott második részben. A Bosszúállók: Végjáték-ban azonban ugrottunk öt évet, és már egy idősebb színésznőt láthattuk a már tinédzser Cassie szerepében. Ő volt Emma Fuhrmann.

Külföldi portálok nemrég arról adtak hírt, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című harmadik részben megint egy másik színésznő fogja alakítani Cassie Lang-et, mégpedig az a Kathryn Newton, aki nagyot alakított Vince Vaughn oldalán a Blumhouse Freaky című horror-vígjátékában, emellett olyan alkotásokban szerepelt, mint a Pokémon - Pikachu, a detektív, a Három óriásplakát Ebbing határában, vagy a Hatalmas kis hazugságok.

Bár egyértelmű válasz nincs arra, hogy miért volt szükség az újabb cserére, de a rajongók közül többen is arra gondolnak, hogy a Marvel hamarosan be fogja hozni az Ifjú Bosszúállókat, aminek a Cassie Lang-ből váló Hangyalány is tagja, és a stúdió nyilván szívesebben bízza ennek a karakternek a megformálását egy ismertebb színésznőre. Ezt a teóriát támasztja alá az a tény is, hogy Ms. Marvel szerepet kap a Marvel kapitány 2. részében, aki ugyancsak oszlopos tagja az említett csapatnak.

Hogy Kathryn Newton már A Hangya harmadik etapjában magára ölti-e a szuperhős jelmezt, az a film bemutatójáig még kérdéses, de annyi biztos, hogy ebben a filmben fog bemutatkozni az új főgonosz, aki Thanos után alaposan próbára fogja tenni a Marvel hőseit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás