promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jackie Chan 66 évesen is remek formában van – fotó
Borítókép:  STRINGER / IMAGINECHINA VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha valaki látott már valaha kungfu- vagy karatefilmet, az biztos, találkozott már Jackie Chan nevével. A hongkongi színész a mai napig meghatározó alakja a filmiparnak, igaz, mostanában kevesebb mozifilmben láthatjuk. Chan idén töltötte be 66. születésnapját, de ahogy az Instagram-fotóit elnézzük, 20 évet simán letagadhatna. 

A Rendőrsztori és a Részeges karatemester sztárja előszeretettel használja a közösségi-oldalait, nem véletlen, hogy már több, mint három és fél millió követővel büszkélkedhet. Folyamatosan tartja a rajongókkal a kapcsolatot, sőt, gyakran közönségtalálkozókra is eljár, ami bizonyítja, hogy Chan csillaga nem kopott az évek során. 

Pályáját az Akadémia is elismerte már, 2016-ban Oscar-életműdíjat vehetett át. 

Kevesen tudják azonban, hogy a sztár nem csak színészként és kaszkadőrként remekel, hanem sikeres üzletember is. Számos cég, többek között egy étteremlánc és egy mozihálózat tulajdonosa.

Az idén 66. évét taposó Jackie viszont a nagy hajtások ellenére szinte egyáltalán nem öregszik. Remek formában tartja magát, valószínűleg a sportnak köszönhetően.

Legutóbb egy videót posztolt az oldalára, melyben a színész a koronavírus veszélyeire és a szabályok betartására hívja fel a figyelmet. A posztot ti is megnézhetitek nálunk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás