promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szólódalokon dolgozik Kurt Cobain özvegye
Borítókép:  ROY ROCHLIN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Courtney Love gitárórákat vesz és szólódalokon dolgozik, legalábbis ezt állította egy friss interjújában. Vajon újra visszatér a színpadra?

A Nirvana néhai frontembe, Kurt Cobain özvegye utoljára 2012-ben zenélt aktívan, Hole nevű zenekarával. Azóta nagy volt a csend, jelenleg viszont szólódalokon dolgozik, de az interjúban elárulta, hogy az egyéni projekt mellett nem zárkózik el attól sem, hogy újra a bandájával álljon színpadra.

„Tavaly Londonba költöztem, de még előtte összejöttünk egy kis közös zenélésre Melissa Auf Der Maur-ral és Patty Schemel-lel. Kellett hozzá egy kis idő, hogy újra felvegyük a régi ritmust, de jó hangulatban telt a próba és én abszolút nyitott vagyok a folytatásra. Mostanában online gitárórákat veszek és szólódalokat írok, de még korai lenne megmondani, hogy mi lesz ezekből”

– mondta az énekesnő.

Courtney Love az is elárulta, hogy az új zenékben lánya, Frances is sokat segít, aki több demót is küldött édesanyjának. 

A grunge-királyának özvegye arra is kitért, hogy a finiséhez érkezett tíz éve készülő könyve is, és bízik abban, hogy hamarosan azt is megmutathatja rajongóinak, melyben állítólag részletesen kitér Kurt Cobain-nel való kapcsolatára is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás